Nové auto bez naspořených peněz


Kvůli vysokým cenám životních nákladů spousta lidí nemá peníze na to, aby si pořídili nové auto. Ceny nových vozidel začaly trhat rekordy během pandemie v roce 2020, což mělo vliv i na ceny ojetých aut. Mnoho lidí by si raději pořídilo auto od prvního majitele, protože často tak lze sehnat zánovní auto s pár najetými kilometry za mnohem nižší cenu. Jenže i v tomto případě jsou ceny opravdu vysoké, a stovky tisíc korun spousta domácností prostě nemá. Také máte v garáži staré auto, které je víc v servisu než u vás doma? Mnoho lidí jezdí starým autem, protože si zkrátka nové nemohou dovolit. Když někdo platí hypotéku nebo nájem za bydlení, těžko si může dovolit ještě bokem naspořit tolik peněz na nové auto. Přesto jsou možnosti, jak si nové auto pořídit.

podpis smlouvy

  1. Spotřebitelský úvěr na auto https://goldbanking.cz/nabidka/ je první možností. Tento typ úvěru zajišťují nejen prodejci nových vozidel, ale dokonce i autobazary. Bez úvěru by klesly jejich zisky na minimum, a tak logicky nabízí spoustu možností jak lidem nabídnout financování vozu. Nákup auta na splátky je dnes naprosto běžná věc, a i když musíte počítat s tím že zaplatíte i úroky, pořád je to lepší než jezdit starým autem, které může být i nebezpečné. Pokud si zvolíte tento úvěr, auto je ihned vaše a jediné co musíte udělat je splatit ho.

škoda fabia

2. Druhou možností je leasing, u kterého auto zůstává ve vlastnictví leasingové společnosti. Leasing je v podstatě pronájem, takže budete mít k dispozici vybrané auto například na dva roky. V ceně je zahrnuto nejede nájemné, ale i servis a případný odtah. Na leasing si nemusíte vybírat jen luxusní vozy, ale k dispozici jsou i obyčejná auta. Tuto možnost využívá stále více lidí, protože nepotřebuji auto vlastnit, ale potřebují jezdit. Díky leasingu si můžete vybrat každých pár let nové auto, a to stávající stačí vrátit. Obě možnosti jsou skvělé.