Nesmyslný hazard


Co, jsou všechno obaly a kryty telefonu schopné vydržet. Už spousta nadšenců zkoušelo, zda obal vydrží, i nemožné. Někteří, se to rozhodli vyzkoušet a spousta z nich dospěla k tomu, že to nebyl příliš dobrý nápad. Spousta výrobců krytů na telefony si namyslí až nemožné, jen aby své zboží dobře prodal a když se to zkusili někteří vyzkoušet, přišli na to, že takovou výdrž jejich kryt rozhodně nemá. Mohli jste vidět spoustu nepodařených videí, jak si lidé dobrovolně rozbíjejí své telefony, aby zjistili, jejich odolnost. Například takové tvrzené sklo se dříve prezentovalo, že přežije pád z budovy, že vydrží přejetí automobilem anebo několik ran kladivem.

kryt na iphone 12 pro

Když se odvážlivci tohoto znění našli, aby to zkusily, nestačili se divit a samozřejmě to vzniklo u skupin chlapů debatujících u piva, že to není možné a že by se to mělo zkusit. Není k pokusu potřeba moc věcí, jen vám postačí váš mobilní telefon, dostatek kuráže a ochranné sklo, které zkoušíte. Takové kladivo nebo automobil má každý doma, jen si musíte uvědomit, že pokusem můžete přijít pro vás důležitou věc. Začali vznikat první videa tohoto tipu. Jeden muž zkoušel kladivo, a velkou silou začal mlátit do displeje telefonu a je jasné, co se stalo. Takový tlak ani tvrzené sklo na telefonu neochrání telefon a došlo k nevratnému poškození telefonu.

kryt na iphone 12 pro

Dotyčný, se na videu strašně divil, jak je to možné. Podobné videa, jak mobilní telefon přejíždí auto a další můžete najít i dnes. U auta to není zase tak velká zátěž, jelikož se váha rozloží, a když to vydrží struktura telefonu, nemusí k poškození displeje dojít, protože se tu nejedná o žádný ostrý předmět s hrotem, který by sklo narušil. Takové pokusy se našli i na kryty telefonu. Jak si nejlépe nechat zničit iPhone 12 pro, než když chcete vyzkoušet kryt na iPhone 12 pro. Tyto telefony jsou samy o sobě drahé a jsou jedinci, kteří se do takových pokusů pustili. Kryty ani skla nejsou nesmrtelná a jejich tvrdost nemusí odpovídat jejich popisu. Nebuďte hloupí a važte si svých věcí.