Odlište se od ostatních


Také je před vámi poslední ročník střední školy a příští rok se chystáte na svůj maturitní ples? Proto je dobré, když si seženete dokonalou róbu raději s větším předstihem, pokud si jí chcete půjčovat nebo i kupovat, abyste nebyla ve stresu a všechno se stihlo tak, jak má a vše bylo ten večer naprosto dokonalé a bez chybičky. Můžete si dokonce nechat ušít i přesnou róbu na míru, vy totiž sama nejlépe asi víte, jaký střih vám padne nebo jaký vám hlavně vyhovuje a je vám příjemný na nošení. Je jasné, že chcete být ten večer noblesní a chcete se odlišit od ostatních slečen ve třídě, abyste dala najevo, že jste unikát, což určitě jste.

saty

Každá ten večer chce vypadat jako princezna a okouzlit celé svoje okolí. Můžete si nechat vytvořit šaty na míru profesionálním týmem z půjčovny plesových šatů Praha – salonu Zoryany Stekhnovych. Můžete si je od nich nechat ušít nebo si je můžete vypůjčit, pokud vás nějaké okouzlí nebo i koupit za přívětivé ceny, je to jenom na vás. Ať už dáváte přednost královské modré, rudé červené nebo vás vždycky lákala zelená barva, rozhodně si vyberete. Teď už jde hlavně o střih – s odhaleným dekoltem nebo raději s ramínky? A sukni nabíranou nebo splývající či honosnou?

roba

Dnes je tolik možností, že se dokáže vyhovět každému požadavku, ať už máte jakýkoliv. S krajkou, nebo s odlesky nebo romantické, je toho skutečně hodně na výběr. Všechno si můžete předem pohodlně vyzkoušet, abyste věděla, co vám sedne. Taková róba je také hodna třeba svědkyním, které chtějí rovněž vypadat jako ze žurnálu a jejich post si také zaslouží adekvátní róbu, která se odliší od ostatních na svatbě. Dále má tento salon také speciální sekci šatů pro družičky, které jsou věkem trochu mladšími oproti svědkyním, pro malé princezny je totiž také třeba řádné róby, které se nebudou chtít vzdát i po skončení svatebního dne.