Počítačový technik


Je informační technologie je tady pro nás, abychom také lépe pochopili počítač, tak jak počítač pracuje. Mnoho lidí se ale v informační technologii nevyzná. Proto, abyste třeba se vyznali lépe v informační technologii, tak můžete navštěvovat různé počítačové kurzy. Někdo ale vůbec na počítačové kurzy nemá peníze. Protože některé počítačové kurzy jsou velice drahé. Já sama tohle vím moc dobře. Navštěvovala jsem přesně dva počítačové kurzy. A nechala jsem tam deset tisíc korun. Zkoušeli jste někdy nějaký počítačový kurz? Pokud ano, tak určitě mi dáte za pravdu.

Počítačům už rozumím.

Dáte mi za pravdu, že počítačové kurzy jsou velice drahé. A když máš sestra se dozvěděla, že mám počítačové kurzy, tak to chtěla taky. Ona chtěla také lépe porozumět počítačům a také samozřejmě informační technologii. Musela jsem uznat, že moje sestra je skvělá, protože já zastávám názor, že vzdělávání se je vždycky důležité. A že vzdělávání se není nikdy dost. A tak moje sestra nakonec udělala také několik počítačových kurzů. Také mi moje sestra řekla, že díky tomu pochopila počítače a informační technologii. Je to docela náročné. Pokud i vy chcete znát informační technologii nebo porozumět lépe počítačům, tak vám asi také nic jiného nezbyde.

Já mám počítačové kurzy.

Pokud tedy vy tohle všechno nepochopíte ve škole. My jsme se také počítače učili ve škole, ale vůbec jsem to nepochopila, takže jsem byla opravdu moc ráda, že existuje také počítačový kurz. Tak podle potom mi pan učitel řekl, že jsem se v počítačích opravdu hodně zlepšila. Dělala jsem také kurzy na střední škole. Tohle mě moc bavilo. Naučila jsem se tam pracovat také s webem. Řekla jsem si, že když tohle umím, že bych také mohla na nějakou fakultu, abych mohla být třeba počítačový technik. Můj kamarád je počítačový technik a říká, že je to opravdu skvělé zaměstnání. Mě by to také bavilo.