Čistý bazén


Každý, kdo má rodinu a menší děti, tak určitě dobře ví, jak dokáží být otravné s tím, co chtějí. Pokud si už na konci zimy vzpomenou, že by chtěli bazén a každý den vás s tím obtěžují, tak dříve či později polevíte. Ačkoliv se to nezdá, tak chcete dětem vyhovět a jejich neustálé dožadování je ještě horší. Kdo neustále kňourání od dětí nezažil, tak jen těžko pochopí, jak otravné to je. Ovšem nedávejte za bazén velké peníze, první rok zkuste, jak se bazén osvědčí a až potom, se rozhodujte, zda má cenu dávat vetší investici do výstavby. Důležité také je, si zjistit, co je potřeba za bazénové příslušenství a na co rozhodně nezapomenout.

bazénové příslušenství

Jako první je dobré se rozhodnout, jaký bazén chcete. Ideální volbou je nějaký bazén do dvou tisíc korun, který má při nejlepším veškeré příslušenství. Je dobré se před samotnou koupí zeptat prodejce, co je a není obsaženo v balení. Pokud vám nějaké příslušenství chybí, tak se poraďte s prodejcem, jaké byste měl koupit a jaké ba naopak ne. Mezi další příslušenství, co se týká fungování bazénu patří zaručeně chemie do bazénu a také filtry a samotná náplň do filtrů, jako je písek. To však záleží na tom, na jakém principu filtrace funguje.

bazénové příslušenství

Zapomínat byste však neměli i na příslušenství, jako je síťka na hmyz nebo bazénová fólie. Díky ní se bazén rychle ohřívá a nepadá do něho zbytečné smetí. Stačí pak fólii opatrně vzít a přenést mimo bazén i se smetím. Zapomínat byste při pořízení bazénu neměli i na schůdky do bazénu. V mnoha ohledech nebývají součástí balení a mohlo by vás to po postavení mrzet. Věřte, že dětem se koupí bazénu určitě zavděčíte. Otázkou však je na jak dlouhou dobu a jak moc je to bude bavit, Proto je dobré ze začátku koupit levnější bazén, se kterým si odzkoušíte, jak všechno funguje a hlavně, jak ho využijí děti, které o něj tak dlouho prosily.